Je haar kammen met een vlecht

Mijn nicht houdt vooral van spelen met haar, je kunt haar dagenlang strelen en haar ook oppoetsen. Het is zo geabsorbeerd dat alles perfect lijkt te zijn, men kan zes keer een vlecht aanbrengen en op elk moment haarföhntoestellen eraan bevestigen of haarclips invoegen. Hij houdt van schoolprestaties en bij hen komen. Haar nieuwe creatie, Princesses Joker, was ook origineel en moest een perfect kapsel en jurk hebben. In het begin, mijn moeder verstrikt haar met een paar vlechten met bogen aan hen gehecht. Toen zei dit mooie meisje nee, nee en nogmaals niet. Ik zal veel op plaatsen wachten ... ja, het begon. Vijfenveertig minuten overklokken en modelleren. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. En terwijl ze met de prinsessen loopt, veranderde ze snel van gedachten. Niet te schrikken dat er ongeveer twee uur zijn verstreken sinds het begin van de voorstelling. Onverwacht ... volledig de visie veranderd, en in haar speech gingen een paar dingen veel als "nieeee, ik vind het niet leuk, want ik herinner me de prinses niet, wat een zeer ondergeschikte". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, haar haar verscholen in het vooruitzicht van een gevulde coca. Omdat het, zoals hierboven gecreëerd, nu een oefening heeft om haar haar te buigen, ging het allemaal extreem snel. Haar moeder van een kant van mij en de nieuwe op twintig momenten waren uitstekend.

Ik raad bubu-store haarclips aan