Voedsel en acne

We hadden onlangs Valentijnsdag, daarom heb ik besloten dit voor mijn vriendin te doen. In de cellen had ik een tweegangen diner en dessert geserveerd in het gezelschap van wijn en geurkaarsen van een frequente bouwmarkt. Eerste idee - sint-jakobsschelpen. Een heel duur gerecht, maar de ingewikkelde, omdat de mosselen goed moeten worden gebakken om een ​​smaak te vinden.

Helaas is de chef-kok een beetje middelmatig. In de inhoud zou ik die beginner kunnen zeggen, want toen nam het de waarheid. Ik heb op internet een recept voor deze sandalen gevonden. Dat het een probleem was om de helft van de tekst te begrijpen, omdat alles in het Engels was geschreven! Nou, maar ik gaf niet op, ik gooide alles in de tolk en we vliegen het element in, volgens de intuïtie van de chef (die ik waarschijnlijk niet heb. Ik besloot dat ik deze mosselen onder groenten zou geven. Ik ben echter vergeten dat je deze groenten eerst moet schillen en snijden. Ik nam aan dat ik stress had omdat het podium nog minder was en ik hoog in de zaal stond. Ik begin groenten te snijden, pech wilde niet dat ik mijn ringvinger zou bereiken ... En als een natuurlijke heer gaf ik niet op. Ik kwam op een idee - een groentesnijder. Dus het was ongetwijfeld een hit. Niet helemaal, dat ik een paar seconden bespaarde op snijden, ik hoefde ook niet bang te zijn voor een eenvoudig bestaan ​​met behulp van een snijmachine. Als het allemaal klaar was, gooide ik sint-jakobsschelpen op de boter. Alles gebakken precies zoals op de foto van het internetgedeelte waar ik het recept vond. Ik vergat echter dat hij nog steeds de soep aan het bereiden was. Ik sprong snel naar de plaatselijke winkel voor zure soep in een pot en schonk het in de pot en bracht het vervolgens alleen op smaak. Als dessert had ik zelfgemaakt ijs al in de vriezer bereid. Het is goed dat ik mezelf gemotiveerd heb om het de dag ervoor te doen, want het zou me niet gelukt zijn. Ik moet toegeven - de laatste paar minuten dat me een groentesnijder redde, redde mijn tweegangendiner. Het meisje was geschokt en alle respect voor mijn kookkunsten.